Friss topikok

  • AngryChair: Sajnálatos módon le lett fújva a koncert, de megesnek dolgok a legjobb családban is.... (2010.08.17. 03:10) Under the Table koncert!
  • MetalWarrior (törölt): Ez a cigány átalakító mosópor! Ilyen kéne nekünk is :) (2010.05.20. 14:55) Reklám helye :D
  • AngryChair: @MetalWarrior: Jajaja, használhatóra sikeredett :D (2010.05.16. 23:48) Aktuális marhaság
  • csapdalany: Fáj neki...én tudom...Bazzzingaaa!!! (2010.05.07. 16:33) Magam adom

Linkblog

Metallica, egyebek

2010.05.17. 15:35 | Kabala | Szólj hozzá!

Na hallaóság mindenkinek!

Mit is mondhatnék a koncertről? Lehet fanyalogni az indexen nyugodtan, akinek nem tetszik ne menjen oda. Egyetlen értelmes kritikát olvastam a koncertől, az pedig  a B-oldal blogon olvasható. Ennek minden szavával egyetértek.

Ezen kívül az utazásról tudok még mesélni. Péntek délután négykor kiderült, hogy tudok menni, mert egy haver lebetegedett és maradt ki egy jegy és egy hely a kocsiban szabadon. Nagy megörülés, meg minden. Mikor idulunk? Még várni kell egy srácra, jön melóból. Oké várunk.
Csak nem jön, már hat óra van, el kell indulni nélküle. Csoda-ladába beugrás és indulás. Első tankolásnál kiderül, hogy a csoda-ladát be kell tolni mert nem indul el magától, király :) Útközben laza sör + wiszki, szépen eldöcögtünk Pestig.
A stadionhoz odaérve nagy csend fogadott. Mintegy 5 perc tanakodás után rájöttünk, hogy ez nem az a hely. Szerencsére csak másfél utcával tévedtünk el, a franc nem gondolta volna, hogy ezek a rohadt sportcsarnokok úgy nőnek egymás mellett mint a gombák eső után az erdőben.

Közben szereztünk még egy embert a maradék jegyre és éppen akkor találtuk meg a helyünket a szektorban, amikor elkezdődött az intro :) Azt egy kicsit sajnálom, hogy ülőhelyünk volt, mert semmit nem lehetett nemhogy tombolni, de mozoni sem nagyon. Viszont faszául láttam az egész koncertet. Magáról a fellépésről a fent említett blogon minden lényeges elolvasható.

Végül még egy izgalmas feladat várt ránk: betolni a Ladát a Hungária körúton a koncert utáni csúcsforgalomban :) Ez úgy nézett ki, hogy szerencsére pont egy kereszteződés előtt találtunk parkolóhelyet, szóval amikor megállt a kocsisor, én kimentem és feltartottam mindenkit amíg a többiek kitolták a Ladát a körútra. Utána gyors betolás és "száguldás" hazafelé.

Közben jól meg is fáztam, még most is ezt nyögöm, de azért ma már irány vissza Fácánba Debrecenbe :D

Címkék: koncert lada metallica

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkihazudik.blog.hu/api/trackback/id/tr152010317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása