Friss topikok

  • AngryChair: Sajnálatos módon le lett fújva a koncert, de megesnek dolgok a legjobb családban is.... (2010.08.17. 03:10) Under the Table koncert!
  • MetalWarrior (törölt): Ez a cigány átalakító mosópor! Ilyen kéne nekünk is :) (2010.05.20. 14:55) Reklám helye :D
  • AngryChair: @MetalWarrior: Jajaja, használhatóra sikeredett :D (2010.05.16. 23:48) Aktuális marhaság
  • csapdalany: Fáj neki...én tudom...Bazzzingaaa!!! (2010.05.07. 16:33) Magam adom

Linkblog

Beteg dolgok

2010.05.07. 12:47 | AngryChair | Szólj hozzá!

Az utóbbi pár napban nem volt bejelentkezés az éterbe sajnos. Pedig beteg dolgok történtek...

Kedden történt, megjött a várva várt PSP-m, eddig szervízben volt. Beteg játékokkal és MSN-el, valamint internetezésre alkalmas dolgokkal fűszerezve egy 4GB-os kártyán... Megy a WiFi, meg a GTA, meg a Tekken :D

Ezt meg kellett ünnepelni, be is rúgtunk mint a kutyus, persze kinn a Fácán kerthelyiségében PSP-ről ment a Mötley összes... : ) Helyi zenegép megoldva, már csak Krisztiánnak kellesz javasolni kinti konnektor beüzemelését.

Történt rá, hogy megfáztam... Beteg voltam, mint a kurvaélet. Nálam ez 2 hetes besza-behu-deszarulvok betegség. De. Tegnap Mit ad Isten, hát meggyógyultam. Kíváncsi vagyok, mennyi időt ad, míg vissza nem esek, vagy megint beteg nem leszek.

Baszki, szalad az idő, mennem kell Fejesbe Ampeget nézelődni... :) Fel kéne pár hirdetést is adni pár zeneiskolában... Majd lesz valami.

Nem tudom, lehet ma Fácán, rég voltam, de jó lenne. Meglátom még, mit dob a gép. Az is hazudik...?

Címkék: psp betegség fácán hazudik

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkihazudik.blog.hu/api/trackback/id/tr731981332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása